onsdag 2 mars 2011

Sjukling här hemma!

Lilla Vilda är sjuk. Hon har hög feber, 40,4 grader, och har fått problem med sin astma igen. Inatt trodde jag nästan att hon skulle dö svårt som hon hade det med andningen, men tack vare hennes medicin så blev det bättre och vi behövde inte åka in till akuten. Idag så är hon fortfarande dålig, min lilla skrutta. Det blir nog ett besök till doktorn imorgon om det inte blivit bättre.

För att hoppa över till ett annat ämne; KRÄKLUKT! Jo, igår när min man kom hem så sa han att det luktade konstigt typ som kräk. Han gick runt och sniffade i huset och klagade på lukten. Det var inte soporna, inte toaletterna, inte barnens rum, till slut stod han och luktade på sig själv men kunde inte hitta var lukten kom ifrån.
Efter ett tag så kom han fram till mig och Vidar som suttit i fåtöljen hela tiden och gosat för att hälsa och prata lite med Vidar. Då utbrister han; - Men herregud Victoria!!! Det är ju ni som luktar!

Så nu vet ni det! Jag och Vidar luktar kräk. I hela huset. Det blir tydligen så när man har ett litet kräkbarn. Så ingen puss och inget sex blev det igår från mannen...

Hejsvej-kräkpastej!

4 kommentarer:

  1. Hihi, kräkisar:)!
    Krya på lilla Vilda, hoppas ni får sova inatt!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, härlig parfym ;).

    Håller tummarna för snabbt tillfrisknande för Vilda1

    SvaraRadera
  3. Godmorgon! Hoppas ni sovit gott:)
    jag har bf 28 juni, mitt i sommaren:)
    ha en fin torsdag!

    SvaraRadera
  4. Har man små barn så får dem lätt uppstötningar. Det är ju liksom bara att gilla läget. Barnen växer ju och blir stora. Hoppas lilla Vilda mår bättre. Det är jättejobbigt när barnen är sjuka.
    Ha en så bra dag Du kan få.
    Kram
    Margit(maxelonia)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!