onsdag 16 mars 2011

Så ledsen.

Jag sitter här framför datorn och pratar med min man. Han berättar för mig att han visade bilden från artikeln i tidningen idag för sin kollega. Han meddelar även att hans kollega tyckte jag blivit tjock, varav min man säger att jag har 10 kilos övervikt och måste gå ner det till sommaren.

Jag blir så ledsen... Jag vet att jag har kilon att gå ner, men vad faaan jag födde mitt femte barn för 2 månader sedan!!! Snyft...

16 kommentarer:

  1. Jag tyckte du strålade på bilden och var jättefin. Såg dig även på riktigt utanför apoteket när jag skulle in med min son, ni stod och väntade på bussen i lör (?), och du ser jätte fräsch ut och är väldigt vacker.

    SvaraRadera
  2. Det första som jag tänkte när jag såg bilden var att du såg så snygg och fräsch ut och att det inte syntes att du nyss fått barn! Definitivt inte att du skulle vara tjock!

    SvaraRadera
  3. Du är skitsnygg! Finns ingen anledning till sånna kommentarer. Onödigt.

    SvaraRadera
  4. du är skit snygg :) Blir ledsen o arg att han ens säger så .. han borde blivit arg på kollegan som kommentera dig negativt ,..

    SvaraRadera
  5. Fel i huvudet på dom!
    Du är snygg precis som du är och det borde verkligen din man också tycka eftersom du gett honom FEM vackra barn.

    Vad kollegan över huvudtaget har med saken att göra fattar jag inte alls??!

    Förstår att du blir ledsen. Själv blir jag förbannad när jag läser det!!

    Stor kram till dig!



    Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  6. Men va fasen läser jag:-(
    Alltså män jag säger bara määään... Tänk om de hade fött 5 barn då hade de suttit på en pedestal o vägrat röra sig och varit feta som hus. Du ser ju ut att vara helt normal! SUPERFIN!!!!!
    Kram K

    SvaraRadera
  7. näe va taskigt!!!!!!! Du e verkligen INTE tjock....vi e väl fan inga uppvisningsobjekt....eller hur.... Hade min man sagt så hade jag blivit fly förbannad....ok jag e övereviktig o har gått på camebridgekuren för ett tag sen men har ändå kvar 10 kg...o jag måste oxå ner i vikt helst innan vi reser söderöver.... Näe säg till honom.....ja kanske jag e tjock FAST DU INTE e det men de e bara mer att ÄLSKA!! o SÅ LÄNGE MAN INTE E TJOCK I HUVUDET SÅ E DET HELT OK!!!!! hälsningar från en överviktig bara 2 barns mamma som älskar mat o rödvin!!!!!¨kraaaaaaaam

    SvaraRadera
  8. Rätta mig om jag missförstår här nu men sa din man att han tycker att du måste gå ner 10 kg till sommaren?
    ??????????????
    Jag tänker inte ens skriva vad jag tänker, men jag kan avslöja att det är inga snälla tankar.
    Jeezez.
    Nästa barn kan ju han föda då.

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Men my god!!!!! Helt sjukt att säga något sådant!! Du ser jättefin ut tycker jag. Vilket j-la pucko till kollega att ens fälla en sådan kommentar, inte okej, inte ens okej även om du hade varit stor ( vilket du absolut inte är ). Men sa din man ingenting i försvar för dig?

    Var stolt över dig själv!!!
    Kramar från Beata.

    SvaraRadera
  10. Fy så jädra svinigt!! Du är jättevacker och hoppas att du vet det. Tur för din man att det inte var mig han sa så till... Var han tvungen att vidarebefodra?

    SvaraRadera
  11. Jag som tyckte att Din man verkade så snygg och reko. Men nu vete fasen vad jag tycker om kräket.
    Hade jag honom här så skulle jag läsa lusen av honom. Han ska väl ta sin Fru i försvar. Han är väl i så fall medskyldig till att Du gått upp i vikt. Det tar ju lång tid efter en graviditet att gå ner i vikt. Man orkar inte heller ta itu med viktminskningen. Det är bara att bida tid så rasar kilona så småningom. Han ska akta sig för vi verkar vara många som kan ställa oss på led framför honom och skälla ut honom. Jag tycker inte alls du är överviktig. Hälsa Din man att han ska vara stolt över Dig som gett honom 5
    stycken barn.
    Kram Kram till Dig
    Margit(maxelonia)

    SvaraRadera
  12. Vackra underbara söta Victoria nu får det vara nog du var så fin på bilden och det är inte dig det är fel på....!!!!!!!!!!!

    Förstår att du blir ledsen när han säger så man ska stötta varandra i ett äktenskap inte kritisera och såra varandra. Blir så arg och ledsen när han inte är mer rädd om dig och er relation.

    Sträck på dig och var stolt över dig själv och låt ingen trampa på dig!
    Många varmar kramar Sofia

    SvaraRadera
  13. Ge ut ert nummer så kan vi ringa till din man efter varandra.

    Hur tänker han? han säger till dig att gå ner 10 kg men det går säker jävligt bra att ligga med dig? Vad är fel? Han älskar garanterat dig men det verkar som att han vill visa upp en smalare fru. Tycker verkligen att du ska säga ifrån, säg så här tex. "eftersom jag ska försöka gå ner 10!!! kg till sommaren så att du kan visa upp mig för din kolega så tar du hand om våra barn 4 kvällar i veckan mellan17,00-19.00 så att jag kan träna:) och blir det svårt så be din kolega om hjälp vett jag!!!"

    SvaraRadera
  14. Har sagt det förr och säger det igen. Tycker att din man verkar ego, ogenerös, tråkig och omogen. Varför är han mannen i ditt liv, kan inte förstå det efter allt man kan läsa sig till här på bloggen.

    SvaraRadera
  15. men seröst du måste ju vara den snyggaste 5 barns mamman i världen .. hade mina man sagt så hade jag fan exploderat... nu får man skärpa sig.. du är tjock du har nyss fått barn och bildeen i tidningen va jättefin
    kram anna

    SvaraRadera
  16. Hej hej!
    Men herregud!!!! Håller med föregående talare.. Hur f-n kan man säga så om sin fru??? Han borde lära sig veta hut din man! Förstår inte hur du har kunnat falla för en sådan människa.. Du verkar vara så godhjärtad och jag tycker att du är värd någon betydligt bättre, en som finns där för dig och barnen ist för att ränna på gymmet och pumpa upp sig inför beach -11... Suck.. När jag läser detta blir jag väldigt glad över att jag har hittat min man som aldrig skulle bete sig på detta sätt. Victoria.. Jag tror det är dags för dig att tuffa till dig.. Styrkekram till dig

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!