lördag 2 oktober 2010

Bajseri, bajsera, bajseralla-alla-laaaaa!!!

OBS! Känsliga läsare varnas!


Bajs hit och bajs dit. Mitt liv har cirkulerat runt bajs väldigt mycket sista tiden. Allt började under vår resa till Egypten då man blev lite konstig i magen. Efter resan blev alla i familjen lite dåliga men det gick över efter ett par dagar.
Sedan var småbarnen på dagis i 2 dagar och då blev det någon form av magsjukan, fast en sådan med bara bajs och en kräkning per dygn och det vara bara småbarnen som fick det. Det var bajs ÖVERALLT!!!
Och när det äntligen går över, ja vad händer då? Då blir småbarnen hårda i magen i stället och bajsar i princip inte alls på 1 vecka! Det har hyllats över en liten bajsplutt i en liten kulas storlek och det har snackats bajs här hemma som andra snackar vädret där ute.
Men idag så fick vi uppsöka läkare. Lillan skrek och grät så mycket när det tryckte på där bak och mitt modershjärta led av att se henne lida.

Vi kom iväg till vårdcentralen där läkaren undersökte Arvid och Vilda. En sjuksköterska kom in med stora falskor av någon form av vätska och sprutade upp det i deras små rumpor.lilltjejen kunde sjuksköterskan då "plocka" ut bajspluttar efter bajspluttar och Vilda skrek hysteriskt. Arvid stod och tyckte synd om lillasyrran och sjöng "Bä bä vita lamm.." för henne. Sedan på med en blöja och sätta henne i vagnen. Hon somnade som en stock av ren utmattning.

Arvid bajsade hur mycket som helst och sa; " Mamma, åh vad det är skönt...det kommer mycket, mycket bajs!" Vilken lättnad!!! Det funkade!!!

Efter vi hade varit där så stank hela vårdcentralen BAJS! Hahahaha, stackars dem.

HEjsvej-bajspastej! (Bläää, det lät riktigt äckligt...)

2 kommentarer:

  1. Är det inte det allra bästa, att få släppa en riktigt stor bomb i toastolen!

    SvaraRadera
  2. Renée, hahahaha, du är för rolig! men jag håller med dig fullständigt! Hahahaha!

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!