måndag 13 augusti 2012

Nu ska jag berätta vad som är beräknat hända 121231!


Jag är nämligen gravid, i vecka 21 idag och jag är så glad! Vi var på rutinultraljud i måndags för en vecka sedan och allt såg bra ut :) Bilden ovan är på vår bebis i 3D i profil med händerna vid mun och näsa.

Det har varit en lång väg hit och efter 3 missfall och en massa sorg  och oro så vågar jag äntligen skriva här igen och berätta för er!

En liten bild på mig med magen för 2 veckor sedan!

Kram på er alla!

14 kommentarer:

  1. Oj! Wow!!! Jättegrattis! Hur övertalade du mannen? Vill så gärna ha en till, få va gravid en gång till men känner att jag inte orkar med 5 st och tror inte mannen i huset hade gått med på det heller!
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Jätte grattis, vilken underbar lycka och fin bild!

    SvaraRadera
  3. Åh, vad roligt. Hoppas att du kan få njuta det sista nu.

    SvaraRadera
  4. Åhh, grattis ;)) jätteroligt att det blir ännu en ;)

    SvaraRadera
  5. var går gränsen för vad som är "vettigt"... kanske när partnern behöver övertalas!?

    SvaraRadera
  6. Fin mage! Lycka till. /En som följer

    SvaraRadera
  7. Vad roligt med bebis!

    Själv har jag äntligen precis lyckats bli med barn - kämpat länge och väl. Känner mig smått förvirrad, kan inte ta in det och inte riktigt tro att det är sant. Är livrädd för missfall och går med ständig "mensvärk" och tror att snart kommer det. Inte lätt att ha kämpat länge och försöka ta in allt som händer när det är så nytt... går bara in i v.7 på måndag och är mest nervös hela tiden.

    SvaraRadera
  8. Grattis och lycka till med bebisen!

    SvaraRadera
  9. Grattis !! Roligt att läsa om familjer som är fler i antalet än vad som räknas som "normalt":) får mig att längta efter en liten femma :)

    SvaraRadera
  10. Men grattis så mycket :D Såg att du var beräknad 121231, alltså 31 december. Själv är jag beräknad 1 januari Haha! Det skiljer en dag. Jätte roligt!! :-D Grattis :D

    SvaraRadera
  11. hej vad kul att du väntar nr 6 ....ska bli kul att följa dig denna gravidteten,,,....jag har själv 4....och längtan att få en nr 5 finns alltid där.....men jag får nog vänta tills jag blir 30....efter som jag vill göra lite anat inan nr 5 kommer....kram

    SvaraRadera
  12. Grattis och lycka till.
    Margit(maxelonia)

    SvaraRadera
  13. Längtar efter nya blogginlägg <3

    SvaraRadera
  14. Är spänd på hur det går med bebben :)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!