torsdag 19 maj 2011

Bajs och pizzasallad!

Som småbarnförälder så är man lite virrig ibland. Det vet nog alla som är förälder. Man har gjort de mest konstiga grejorna, speciellt som mamma när man ammar och även har amningshjärna. Fast det som hände hos oss idag tar nog priset. Och inte var det jag denna gång, utan min man, Tobbe.

Igår åt vi pizza till middag och som vanligt så får man en påse med pizzasallad i. Jag gick och la mig tidigt för att jag hade varit uppe sedan kl. 04 på morgonen. Jag meddelade mannen när han nattade Arvid att han fick ta köket efter middagen sedan.
Som vanligt så somnade Tobbe med Arvid och gick upp vid kl.01 för att släcka ner i huset och fixa snabbt i köket. Han plockade ner disken i maskinen och slängde pizzakartongerna i soporna och stoppade in pizzasalladspåsen i kylen.

Imorse så tyckte jag att det luktade illa i kylen. Jag sa det till Tobbe och han öppnade kylen för att kolla vad det kunde vara. efter ett tag tar han fram en påse och säger att han hittat orsaken. Påsen innehöll en bajsblöja! Hahahaha, han hade då kastat pizzasallaspåsen och lagt påsen med bajsblöja i kylen! Jag skratta så mycket att jag höll på att kissa på mig! Tobbe lika så. Han hade tagit ner en påse med bajsblöja för att gå ut och slänga den i soporna så att det inte skulle lukta. På väg ner har han haft påsen i handen och släckt ner och sedan kommit in i köket och insett att han skulle fixa där. Då har han under tiden ställt undan påsen med bajs i och råkat göra fel. Hahaha, så trött och så vimsig!

Någon som vill komma på middag hos oss? Hahahaha, jag tycker det är så kul! Och lite äckligt, men man är ju rätt så härdad efter måååånga år av bajsblöjor ;)

KRAM

3 kommentarer:

  1. ha ha ha jag skrattar så jag gråter. Så underbart! ha ha ha

    SvaraRadera
  2. Jätteroligt. Det är inte bara barnfamiljer som kan vimsa till det och ställa fel. Min man och jag har en förmåga att ställa saker som ska in i kylen i skafferiet eller tvärtom. Men det är ju inte så farligt vi har ju inga bajsblöjor som kan ställa till det. Om inte våra barnbarn är på besök förstås. Man kan ju aldrig så noga veta. Man kan ju som mormor och morfar bli rätt så trötta och vimsiga av att ha barnbarnen på besök.
    Kramis till Dig och hela Din familj.
    Margit(maxelonia)

    SvaraRadera
  3. BLÄÄÄÄ! Jag glömde en bajspåse med hundskit i bilen en gång. dagen efter hade den stått i solen och pappa skulle ta min bil. Han nästan kräktes!

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!