söndag 31 januari 2010

Stripptease!

Här är jag! Jag har inte försvunnit, jag har bara haft fullt upp och hunnit somna när det varit dags för att skriva.

Vad har nu hänt senaste veckan? Bla så har min man fyllt 36 år, GRATTIS DARLING! På hans födelsedag så fick han presenter, men även en speciell gåva som han önskat sig i många år, en sripptease av mig. Jag trodde ju att jag var så pass självsäker och "hot" att jag kunde utföra detta ganska snyggt, sexigt och proffsigt. Men nej, tydligen så kunde jag inte det. Alltså tänk er en flodhäst ikorvad i en sexig body med push-up och ovanpå detta strumpor, byxor och topp. Allt gick rätt så smidigt fram till att byxorna och strumporna skulle av.
Det är inte lätt att få av sig ett par vanliga byxor på ett sexigt sätt!
Jag försökte och självklart så fastnade benet och jag fick hoppa på ett ben och hålla på ett tag innan de var av. Alldeles andfådd och varm så stod jag i min sexiga, svarta body (som är en aningen för liten) håret var alldeles ruffsigt och jag tyckte nu att jag var färdig, efter 30sek! Min man tyckte ju att bodyn skulle av också, annars så var det ju ingen riktig stripptease. Det var då jag verkligen insåg att detta skulle bli ett fiasko...
Eftersom denna bodyn var lite för liten så visste jag att den inte skulle vara super lätt att bara få av. Men, men, det är hans dag och jag ska banne mig utföra detta så han blir nöjd. Så jag knäppte långsamt upp knapparna mellan benen och drog försiktigt upp bodyn. Mina styva bröst blottade sig och jag verkligen såg hans hungriga, kåta blick smeka min kropp. Men där tog det stopp! Bodyn fastnar vid armarna och huvudet. Med armarna rakt upp i luften och totalt blind så fick jag fram:
- Älskling....kan du hjälpa mig?
Han bara skrattade! Ett fiasko blev det, men han tyckte nog det var gulligt, eller så försöker jag bara intala mig själv det.

Hur som helst så ska jag börja öva, för min stripptease SKA bli bättre! Jag vill härmed passa på att varna mina grannar som läser detta att ni inte behöver vara oroliga om ni ser mig slänga omkring kläder som en galning och hoppa omkring i huset med sexig musik och göra konstigt rörelser!

Annars har jag varit mycket själv denna vecka eftersom min man jobbar en hel del. Skönt på ett sätt, men ack vad jag har vant mig vid att få hans hjälp lite då och då. Ni vet, lämning och hämtning på dagis, handla mat, iväg på läkartider m.m.

Ikväll så ska vi på Bio och det ska bli mysigt. Barnflickan kommer och ska passa alla 4 för första gången.

Nu ska jag byta en bajsblöja!

Hejsvej-stripppastej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill kommentera!