torsdag 7 januari 2010

TIll Milo och för er andra för se!

Här är Vildas rum!





Inte riktigt klart än, lite tapet ska upp på en vägg och ett litet minikök också!
Uppdaterar med lite bättre bilder inom kort.

3 kommentarer:

  1. vad lustigt, jag satt o googlade på vagnar från usa idag då jag ska till new york i mars o funderar på att köpa vagn där. Såg att en bugaboo cameleon går på ca 6000 kr ny där. Mycket billigare än här alltså:-) är det en vagn du har erfarenhet av?
    Vildas rum var verkligen jättefint, är lite nyfiken på var du hittat den fina sänghimmelen? har letat efter just en sådan "lång" hittar nämligen bara korta till spjälsäng...fast denna kanse inte är till spjälsäng egentligen? Undrar också var du hittat det höga spjälskyddet. Tycker även där att man mest hittar "låga"

    SvaraRadera
  2. Jag har själv Bugaboo Cameleon och Bugaboo Gecko. Har jobbat med Bugaboo i snart 8 år och anser att det är en av de bästa vagnen på marknaden. Så om du köper en sådan så kommer du bli nöjd tror jag. Kvalitén är super och den är så funktionell. Jag har gått igenom 27 vagnar nu och de jag har hemma är Bugaboovagnarna, Urban Jungle singel och dubbel och Phil&Teds Vibe. Jag är så nöjd!

    Det är ju så mycket billigare att handla i USA. Kan bara var lite knepigt med reklamationer om det skulle uppstå något sådant om man handlat en vagn i ett annat land.

    När det gäller sänghimmelen så har jag köpt "nätet" färdigsytt som två gardinlängder på IKEA. Och så har jag köpt Stången som är formad som en halvmåne för flera år sedan på Bonti i Stokcholm. Spjälskyddet är från Polkadot Design, de har så mycket fina saker!
    Annars så kan du beställa via NG Baby höga spjälskydd i valfritt tyg ur deras sortiment också :-)

    SvaraRadera
  3. 27 vagnar??? jag som trodde jag var vagngalen....
    Har funderat lite på urban jungle också, men kan inte riktigt bestämma mig....det e en djungel det där med vagnar:-)
    det har du rätt i med reklamationen...har jag inte tänkt på, man kanske ska fundera lite på en begagnad, tycker nämligen 11-12000 är lite för mycket att lägga på en vagn som jag säkerligen kommer byta ut snart:-)

    Tack för tipsen ang spjälskydden!

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!