söndag 23 augusti 2009

Söndagsmorgon!

Som vanligt så är man uppe med barnen. Vilda vaknade kl.06.45 och Arvid kl.07.50. Vi sitter nu och tittar på Bumbibjörnarna, jättespännande!

Saga och Anton sover fortfarande och min man ligger utslagen i sängen och snarkar som en motorsåg med en äckligt alkoholdoft som ångar ut från hela honom.

Vi var hos våra kära grannar igår och hade det så trevligt. Vi åt grillat och drack allt möjligt gott, det var levande ljus och mysstämning på hög nivå. Det enda riktigt jobbiga var att det är så in i bomben mycket flugor ÖVERALLT!!! De sätter sig på allt och så nuppar de hela tiden. Det jag inte visste om flugor var att de låter på ett speciellt sätt när de nuppar! Riktigt äckliga är de.

Igår så gick jag hem med barnen vid kl.23.45, de var supertrötta och jag kände mig också ganska trött, så Tobbe stannade kvar. Vid kl.02.00 vaknade jag och Tobbe var fortfarande inte hemma, jag gick på toa och tittade sedan ut från fönstret för att se vad de höll på med. Då ser jag min man och de två grannpapporna gå runt i full belysning i vardagsrummet och smäller flugor!!! De syntes också att de var rätt så berusade! Hahahaha, vilken syn! Kunde de inte hittat på något roligare? Men enligt Tobbe så smällde de 250 flugor!?! Han berättade det stolt när han kom hem samtidigt som han vilnglandes försökte ta av sig kläderna och verka så nykter som möjligt.

Hmmm, vad ska man hitta på idag? Förutom att köpa döda-flugor-medel såklart... Solen skiner och det är varmt här i Ystad så vi blir nog ute på våran trädgård!

Hej svej, leverpastej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill kommentera!