fredag 21 januari 2011

Kände mig lite sexig, för en microdelssekund!

Jag gick in på toan, eller fel. Jag hoppade in på toan på ett ben, drog ner mina nersnorade (från barnen) smutsiga, urtvättade joggingbyxor och kissade. Bytte en halvblodig binda och tänkte att detta är inte sexigt. Har f***n inte kunnat raka muffen på 6 veckor och magen är som en enda hängande degklump med en mörkbrun rand och bristningar och naveln ser allmänt skum ut, som en svullen champinjonsvamp, typ. Torkar mig och drar på mig trosor och byxor, spolar och ställer mig framför spegeln vid handfatet för att tvätta händerna. När jag gör detta lite framåtlutat så inser jag att mina tuttar är minst sagt STORA! Jag drar ner urringningen lite och tycker mina tuttar är riktigt sexiga, ja om man bortser från amningskuporna som tittar fram ur min amnings-BH som är för liten för tillfället.
Jag drar in magen och hoppar ut på ett ben igen, sätter mig i rullstolen och rullar sakta och sexigt fram till min man som står och lagar mat.

Jag säger:
- Älskling, titta här...
Min man säger:
-På vaddå?
Jag försöker låta lite sexig på rösten:
-På mina tuttar (jag drar ner urringningen lite mer)
Han vänder sig om, tittar på mig och säger:
-Ja, de är jättestora och fulla med mjölk.
Jag försöker få honom att fatta:
-Men du, jag känner mig lite sexig faktiskt...
Jag hinner inte fortsätta för att bjuda in honom till något trevligt ikväll innan han ger mig en blick som om jag vore knäpp i hela huvudet och säger med ett litet smile på läpparna:
-Sexig? Jovisst...

Jaha...där försvann min känsla av att vara sexig. Men den fanns där, en microdelssekund.

6 kommentarer:

  1. Hahahaha!!!! Du är fräck! Precis som jag kände mig när jag hade fått barn. Men mannen har fortfarande inte fattat. Är dom tröga eller? Ha det så bra och lycka till! Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Om jag får ge en anonym feedback så är detta något av de bästa inlägg du skrivit på din blogg!förlåt du kanske inte skriver för att bli recenserad men jag ville bara säga det ändå -som beröm!Bra!

    SvaraRadera
  3. Ullis- Man undrar ju ibland hur de fungerar, de där männen ;)

    Anonym- Jättekul att du skriver så! Tack så jättemycket.

    KRAM PÅ ER!

    SvaraRadera
  4. Haha, vad roligt! :D Det här inlägget gjorde min morgon. Tack :D Vet hur det känns ;)

    SvaraRadera
  5. men HERREGUD så kul :D Jag skrattade högt åt igenkänningsfaktorn fast egentligen vill jag själv bara gråta när jag ser mig i spegeln. Men det var ett skrivet på ett riktigt kul sätt. Kram

    SvaraRadera
  6. fast jag tycker det var lite taskigt av han att säga så...

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!