fredag 9 juli 2010

Projekt: Övertala mamma och syster till att flytta till YSTAD!

Jag älskar när mamma och lillasyster är här och hälsar på, jag älskar att umgås med dem, vi har så kul tillsammans! JAG MÅSTE FÅ DEM ATT FLYTTA HIT!!!

För att hoppa från ett ämne till ett annat, sådär lite hastigt och lustigt så tittade vi på världens sjukaste film igår. "The human centipede" heter filmen, fruktansvärd film. Egentligen en rätt så dålig film, men äcklig och vidrig så att man nästan kräks.

Den handlar om ett par tjejer som är på resa i Tyskland. De åker ut på kvällen i bilen men får punka, i mitten av ingenstans. De försöker hitta någon som kan hjälpa dem och kommer fram till ett stort och vackert hus. Det regnar och de plingar på dörren. Dörren öppnas av en man som ser så läskig ut att man hade skitit på sig om man mötte honom på gatan.
I alla fall, han drogar tjejerna och binder fast dem i källaren vid sjukhussängar. Där ligger även en annan man fastbunden vid en sjukhussäng.
Han är en känd läkare som är expert på att utföra separartioner av siamesiska tvillingar. Han har en idé om att utföra en operation med att föra samman människor istället för att separera dem. Så det är det vad han skall göra; Skära bort ligamenten på knäna så att de inte kan stå, utan bara är stå på alla fyra. Sedan syr han fast munnen på den andres rumphål och sedan så syr han fast den tredje personens mun runt dennes rumphål. Så det är tre personer som är fastsydda i varandra. Så när den förste äter och sedan måste bajsa så gör han detta i den som står i mittens mun, varav hon måste svälja detta för att hon är helt igensydd med hela munnen runt rumphålet. Sedan så får hon bajsa i sin tur till den tredje personens mun som i sin tur skall bajsa ut det "som vanligt". Värsta placeringen är ju för henne i mitten... Sedan får ni själva se hur den slutar...

Helt sjuk film!!! Jag blev så äcklad och kan inte förstå hur någon i denna värld kan komma på att göra en sådan film?! Den personen kan inte vara riktigt frisk.

Men, men, hoppas bara inte någon annan störd människa får för sig att utforska och testa om detta faktiskt går att utföra...

1 kommentar:

  1. Den där filmen har jag läst om men vågar fan inte se den, att du vågade det! Han som gjorde filmen fick ideén när han i åratal sagt till sina vänner och bekanta att våldtäktsmän borde få sina munnar fastsydda i en lastbilschaufförs arselhål... Alla reagerade väldigt starkt på detta och vips så var ideén född att göra väldens äckligaste film :-S

    Puss på dig och lilla ärtan! ;-)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!