söndag 31 juli 2011

Tappat rösten.

Jag har tappat rösten. Jag kan bara viska idag. Igår så var jag extremt hes och jag lät nog rätt sexig faktiskt, men idag är det totalt stopp när jag försöker prata. Undrar varför? Kanske att jag är helt utsliten efter senaste tiden. Hela veckan har varit full med aktiviteter, middagar, bio, barnkalas m.m. Sena kvällar och tidiga morgonar. Jag räknade ut att jag sovit ca.23 timmar på 5 dygn och då går jag upp ett par gånger varje natt och ger Vidar mat eller stoppar i nappen.

Min syster och hennes kompis Anna är ju här nere hos oss på "semester" (om man nu kan kalla det för semester....) denna veckan. De åker hem imorrgon. Jag kommer sakna dem jättemycket! Vi har haft det så kul! I fredags så var vi ute på restaurang och bara snackade och mös. Med oss var även ett par andra vänner, Olivia och Therese.
Igår när vi hade dubbel-barnkalas för både Arvid och Vilda så fick jag så mycket hjälp från dem. Det var totalt 26 barn på kalaset (inkluderat syskon...) och 14 vuxna, FULLT HUS med andra ord, men så mysigt! Barnen fick så mycket fina och bra paket och de lekte till max!

På kvällen gick jag och mannen ut på restaurang med två andra par vänner, Alex *& Anna och Sarah & Charlie. MYS!

Idag blir det kalas igen, fast då är det vi som ska iväg på dubbelkalas till Arvid och Vildas kompisar Liam och Zelda!

Kram!

1 kommentar:

  1. http://intimleksaker.com
    http://intimleksaker.se
    http://sextoyonlinestore.com
    http://kamagra24seven.com
    https://kamagra.dk

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill kommentera!