lördag 28 augusti 2010

Nu drar vi!

Efter flera månaders väntan och längtan så åker vi nu äntligen på semester till Egypten! Underbart och härligt!!!

Hoppas nu innerligt att resan dit och hem kommer gå bra och att vi håller oss ifrån sjukdomar, kräkningar och diarré

Hör av mig under veckan om jag får tillgång till Internet

Kram på er alla kära läsare.

torsdag 19 augusti 2010

Mutt-ont!

Okej...här har jag gått omkring och undrat varför jag är så öm nere i muttan, snippan, kissimurran, musen, vaginan eller om ni helt enkelt vill kalla det underlivet.
Ikväll kom jag på varför när jag cyklade (själv!) till Netto för att handla smör och mjölk. Jo, för att jag cyklade här om dagen!!! Shit vad ont det gjorde på vägen till och från Netto.
Jag har inte cyklat på 1½ år och min sadel är rätt så hård.
Hahaha, tur att jag inte springa till doktorn. Jag som är lite utav en hypokondriker.. Undra om jag typ har blåmärke där nere? Kan man få det? Eller kan man se det i så fall? Jo, det borde man om man är välrakad.

Nej, nu måste jag sooooova...zzzz.... Har börjat kissa 111 gånger varje natt nu, det tar musten ur mig!

Godnatt-muttfnatt!

RÖSTA

Här vid sidan om kan du rösta på vad du tycker om min blogg!

Bebis i vecka 20!

Japp, nu är halva tiden snart förbi och jag tycker denna graviditet går ruskigt fort. Jag vill ju vara gravid länge... Moderkakan ligger i framvägg denna gång och det har den aldrig gjort tidigare, så jag känner inte bebisen lika tydligt som jag gjort med de andra barnen. Ingen annan i familjen har lyckats känna något.

Jag har gått upp totalt 4,5 kilo och är glad att det inte är mer. Tuttarna ömmar mer än vad de gjort senaset graviditeterna och tidiga sammandragningar, foglossning och ischias gör sig påminda varje dag. Imorgon ska jag till läkaren på MVC. Lakrits, ost, avokado och choklad är jag väldigt sugen på.
Humörsvängningar som som gör mig till en galen bitch på väg till nervsammanbrott kommer och går som en jobbig bacill i röven och så har jag dessutom hittat 2 nya gråa hårstrån!!!
Men jag ÄLSKAR ändå att vara gravid, jag njuter till fullo och inser mer och mer att jag skulle vilja föda barn livet ut, sådär någon gång om året, om det vore en möjlighet ;-)

Eftersom detta är första gången som jag är höggravid höst och vintertid tänkte jag att jag skulle unna mig en riktigt snygg stil. Jag ska skina som en solstråle i höstens/vinterns mörker och sprida glädje till alla!

Visste ni att jag blir översexuell när jag är gravid? Jag går runt med värsta tankarna typ hela tiden och ibland kan jag knappt åka bil eller buss utan att bli lite smått besvärad av vibrationerna..hihihi!

Åh, kom på att jag behöver tips till en snygg glittrig och sexig/söt klänning till en 40-års fest jag och min man ska på i September, den ska ju passa mig med min mage. Någon som har någon idé??? Eller ska man försöka ge sig på att sy en själv?

Hejsvej-gravidpastej

onsdag 18 augusti 2010

Idag=En bra dag!

Åh, onsdag, onsdag, kära underbara onsdag!
Idag så ska jag på SPA med mina underbara vänner. Vi ska på behandlingar och bara slappa, basta, bubbla, simma, vila, äta gott och NJUTA i flera, flera timmar. Underbart! Dessutom så började barnen i skolan idag, äntligen rutiner och stimulerade barn!

Förstår ni? 6 uttröttade, slitna halvknäppa småbarnsmorsorSPA. Massor med skvaller och tjatter och vi kommer säkerligen sova en stund i de 4 himmelsängarna som finns att vila i i Loungeavdelningen. Hahaha, ser det framför mig; 6 utslagna mammor som snarkar högt av utmattning i sängarna!

Jag får inte glömma att lämna uppgifter till receptionen om att det kanske kanske ringer en gravid kvinna med värkar och söker mig. Jag har ju ett Doulauppdrag som jag måste skynda mig till om det sätter igång. Så det blir att ta med sig Doulaväskan till SPAt också.

Sedan ikväll så är det Livet på BB på kanal 5 kl.21.00! Favoritprogram! Kan onsdagen bli bättre? Nej!

Nej, nu måste jag skynda mig, ska ju hinna äta lunch och raka mig. (Jag kan ju inte se ut värsta håriga monstret, räcker med att jag måste vara osminkad.)

Hejsvej-SPApastej!

lördag 14 augusti 2010

Fredagen den 13:e...

Fy och blä för igår. Det var fredagen den 13:e och en riktig obehaglig dag faktiskt. Allt började med att jag och mannen tjafsade på morgonen om en skitsak och han drog till jobbet. Jag var rätt så irriterad och kände inte för att stanna hemma utan fick den briljanta idén att åka in till Malmö med barnen. Anton ville inte följa med så han var hos några kompisar.

På 50 minuter hade jag duschat, sinkat mig, fixat håret, klätt på mig, bytt 2 bajsblöjor, duschat av Arvid, klätt på båda ungarna, hjälp saga med klädval, packat vagnen, sett till att välling, blöjor, nappar, plånbok och att sommar-åk-kortet var med, satt på Arvid hans jobbigaste "Spiderman-skor", letat rätt på Anton för att säga "hejdå" och gå till busshållplatsen. Puh, svettigt men nöjd var jag!

Vi väntar på tåget någon minut innan det kommer och det är fullt med folk på tåget. På tåget möter jag en väninna och hennes kompis med deras barn. Vi sitter och snackar och har det trevligt. När vi är på väg till slutstationen så kommer det en skum kille in och går förbi. Han stannar upp vid barnen och håller på att äckla sig framför dem. Slickar sig runt munnen och verkar helt knäpp. Jag reagerar och utbrister " Hallå, vad håller du på med?!". Han går sin väg men står och blänger på mig ett tag på andra sidan glasdörren. Jag har irriterat honom...

En annan tjej som såg detta blev upprörd och sa att hon skulle gå av före oss för att kolla var han var och hjälpa oss med vagnarna. Vi går av och vi ser att han följer efter oss. Han går förbi sakta och ger mig en blick.
När han går framför oss så ser vi hur han följer efter tjejer och tanter och försöker rota i deras väskor. Jag bestämmer mig då för att gå in på Kundcentret och säga till vakten. Vi gör detta och berättar även vad han gjort mot barnen på tåget. Killen på kundcentret kontaktar vakten som kommer omedelbart och tar fast honom och även en kompis till honom som verkar minst lika skum.
Efter en kvart så kommer polisen och väktaren kommer fram till mig och säger att polisen vill prata med mig. Väktaren berättar även för mig att killen äcklat sig framför honom och tagit fram sitt könsorgan framför honom.

Plisen pratar med mig och undrar om jag vill göra en anmälan. Men jag svarar "Nej". Jag ville bara bort därifrån med mina barn och känna mig säker.

Vi går omkring på stan ett litet tag och sedan sätter vi oss på en restaurang för att äta sen lunch. Vi halkar in på Build-a-Bear och Arvid får vara med och göra sin egna Build-a-Bear nalle och välja kläder och skor till den. Han är så lycklig när vi går därifrån. Klockan har då hunnit bli så mycket att vi ta bussen till stationen för att hinna med tåget som vi ska ta hem.

Väl på tåget så sätter vi oss och Arvid och Saga leker med nallen. Då kommer det en ny skummis in på tåget. Han sägermed hög och otrevlig röst " Har du ingen pappa till barnen? Va?! Har du inte det?!?!?!" Jag nickar lite fint och tänker att detta är inte sant! Jag vänder vagnen och sättermig brevid Saga och Arvid istället. Allt för att göra det så tryggt som möjligt för oss, men jag känner mig allt annat än trygg.
Mannen stinker, han har nog inte duschat på länge. Det fräter i min och barnens näsa. Arvid säger " Uuäh, vad äckligt!" Jag hoppas då att skummisen inte hör detta.
Sedan sitter denna vidriga person och pratar högt för sig själv, sprutar på någon billig After Shave så det stinker i hela kupén. Sedan börjar han bli aggressiv mot andra som kommer in med gråtandes barn. Han skriker åt barnet att hålla käften och tycker inte att föräldrar idag uppfostrar barn rätt. Han säger högt och tydligt att han har tre barn och dessa barn får minsann stryk varje dag och han förklarar hur han sprakar dem var dag.

Jag tar barnen och vagnen och byter kupé. Jag säger även till konduktören som sedan står och vaktar så han inte kommer i närheten av mig igen.

Hem kommer vi till slut, vilket är så skönt. Men jag undrar vad det är med mig och mina resor? Varför händer alltid det mest konstiga och knäppa saker alltid mig? Är detta ett tecken på att jag ska ta körkort nu? Kanske sitter det någon högre makt där uppe och undrar varför jag är så blåst som inte fattar att jag ska bli vuxen och ta ett körkort så jag slipper alla jobbiga onödiga resor.

Godnatt-åkatågfnatt!

måndag 9 augusti 2010

Glömde...

...skriva att jag och mannen firade bröllopsdag igår, 2 hela år! Detta firades med att bila hem med 4 stökiga barn i bilen. En grät olyckligt, en skrek för han ville ha en leksak som storebror hade. En annan fick psykoutbrott på sina syskon för att de lät så mycket och skrek så bilen nästan lyfte. Men efter en rast på McDonalds, med mat, lek och kiss/byta blöjapaus så somnade alla... Jag och mannen kom fram till att det var en rätt så mysig 2-års bröllopsdag ändå.

Okej, NU måste jag sluta... Sur dotter som MÅSTE kolla och mata sina fiskar på Fejjan. Oh, my god!

Dumma dator!!!

Sorry kära läsare men min laddare till min dator har gått sönder! Grrr, skitstörigt. Jag har nu lånat min dotters dator, men får tydligen inte bli långvarig enligt henne. Jag kommer fixa ny sladd imorgon, OM nu den finns att köpa separat.

Kortfattat vad som hänt sista 9 dagarna:
* Vilda fyllde ju år och vi var på dop. Jag blev sjuk samma dag på kvällen och var sängliggandes i 24 timmar.
* Vi var på kräftskiva hos underbara vänner,TACK Maria och Kalle!
* Vi åkte även på en weekend till Öland och kom i hem igår natt. Tack Anna och Henrik för att ni bjöd med oss på en underbar minisemester! Vi hade otroligt kul och mysigt. Puss på er!

Imorgon ska vi på ultraljud och titta på bebisen, ska bli så spännande. Hoppas bara att allt är bra med den lill* och vi får fina bilder!

Återkommer förhoppningsvis imorgon OM jag kan hitta en sladd...

Godnatt-dummadatorfnatt!

söndag 1 augusti 2010

GRATTIS!!!

Precis nu föddes lilla Vilda! Grattis gumman på 1-årsdagen !