söndag 31 januari 2010

Snabba Cash

Det var den filmen vi såg. Vi har precis kommit hem från bion. Jag har blandade känslor. Vet inte om jag kan uttrycka dem här på min blogg... Hur som helst så var filmen jättebra, rekommenderar alla att se den.
Det är mycket som bubblar upp, tankar, funderingar, minnen.

God natt.

.

BIO

Nu ska vi snart gå på bio och båda småbarnen sover. Jag hoppas de sover hela tiden så inte barnflicka får panik.
Vi ska se Snabba Cash, hoppas den är bra, jag känner på mig att den är det. Jag ska köpa mig en godispåse, en coca-cola och bara njuuuuuta.

En annan nyhet är att min 7-årige son har bestämt sig för att bli vegetarian fast han vill äta blodpudding och fisk. Jag tycker inte det gör någonting. Vi har pratat om att försöka äta mindre kött här hemma och jag har fått så mycket bra tips från www.familjeliv.se på recept. Så nu känns det som ett ypperligt tillfälle att börja med det.
Dessutom så ska jag börja köpa svenskt kött. Min kära mor berättade för mig om hur det behandlar djur när de avlivas och det är fruktansvärt. I Sverige är det förbjudet att låta djuren lida och därför tycker jag det är värt vartenda krona att stödja det och köpa Svenskt kött.

Det blir nytt i vår familj, mindre kött och när vi köper kött så blir det SVENSKT!!!

Åh, vad jag är godissugen nu....12 minuter kvar tills barnflickan kommer.....gött!

KRAM!

.

Stripptease!

Här är jag! Jag har inte försvunnit, jag har bara haft fullt upp och hunnit somna när det varit dags för att skriva.

Vad har nu hänt senaste veckan? Bla så har min man fyllt 36 år, GRATTIS DARLING! På hans födelsedag så fick han presenter, men även en speciell gåva som han önskat sig i många år, en sripptease av mig. Jag trodde ju att jag var så pass självsäker och "hot" att jag kunde utföra detta ganska snyggt, sexigt och proffsigt. Men nej, tydligen så kunde jag inte det. Alltså tänk er en flodhäst ikorvad i en sexig body med push-up och ovanpå detta strumpor, byxor och topp. Allt gick rätt så smidigt fram till att byxorna och strumporna skulle av.
Det är inte lätt att få av sig ett par vanliga byxor på ett sexigt sätt!
Jag försökte och självklart så fastnade benet och jag fick hoppa på ett ben och hålla på ett tag innan de var av. Alldeles andfådd och varm så stod jag i min sexiga, svarta body (som är en aningen för liten) håret var alldeles ruffsigt och jag tyckte nu att jag var färdig, efter 30sek! Min man tyckte ju att bodyn skulle av också, annars så var det ju ingen riktig stripptease. Det var då jag verkligen insåg att detta skulle bli ett fiasko...
Eftersom denna bodyn var lite för liten så visste jag att den inte skulle vara super lätt att bara få av. Men, men, det är hans dag och jag ska banne mig utföra detta så han blir nöjd. Så jag knäppte långsamt upp knapparna mellan benen och drog försiktigt upp bodyn. Mina styva bröst blottade sig och jag verkligen såg hans hungriga, kåta blick smeka min kropp. Men där tog det stopp! Bodyn fastnar vid armarna och huvudet. Med armarna rakt upp i luften och totalt blind så fick jag fram:
- Älskling....kan du hjälpa mig?
Han bara skrattade! Ett fiasko blev det, men han tyckte nog det var gulligt, eller så försöker jag bara intala mig själv det.

Hur som helst så ska jag börja öva, för min stripptease SKA bli bättre! Jag vill härmed passa på att varna mina grannar som läser detta att ni inte behöver vara oroliga om ni ser mig slänga omkring kläder som en galning och hoppa omkring i huset med sexig musik och göra konstigt rörelser!

Annars har jag varit mycket själv denna vecka eftersom min man jobbar en hel del. Skönt på ett sätt, men ack vad jag har vant mig vid att få hans hjälp lite då och då. Ni vet, lämning och hämtning på dagis, handla mat, iväg på läkartider m.m.

Ikväll så ska vi på Bio och det ska bli mysigt. Barnflickan kommer och ska passa alla 4 för första gången.

Nu ska jag byta en bajsblöja!

Hejsvej-stripppastej!

lördag 23 januari 2010

Fullerulle.

Kvällen är sen och bara jag är vaken i huset. Mannen och alla barnen sover tungt. Jag och Vilda har varit hos grannen och ätit middag och snackat tjejsnack och spelat Wii, det var så kul! Vi var 4st mammor och vi har ALLTID så otroligt kul tillsammans! Vilda har sovit hela tiden och sover än så hon lär ju inte vakna på många timmar...

Jag har druckit några glas vin och känner inte alls för att sova. Även om ögonen svider av trötthet känns det som om hela min kropp vill vara i fart och sysselsätta sig. Hemma hos Sussie så spelade vi ju Wii och då boxades jag, många gånger, det var så otroligt kul!!!

Men vad ska man göra nu med all sin rastlöshet??? Har redan försökt väcka mannen för att få till något mysigt som innebär 6, men han var inte sugen... Jag får gå upp igen och försöka.

Godnatt-6hatt!

fredag 22 januari 2010

Fredagskväll!

Nu ÄNTLIGEN är det liiite lugnt här hemma. Jag har fått Vilda att sova och Arvid är lugn med några pepparkakor, än så länge. Anton har blivit uppskickad på sitt rum och Saga har hjälp mig med att plocka undan, min snälla dotter.
Ikväll ska jag hem till en väninna och vi är några mammor som ska äta mat, dricka gott och sjunga SingStar. Vi får inte glömma att vi ska titta på min förlossningsfilm också! Jag behöver den tiden för mig själv. Visserligen så ska Vilda med men hon är så lugn och snäll och kommer säkert bara att sova.

Min man fyller 36år på måndag och jag ska fira honom på ett speciellt sätt...hihihi! Men jag kan inte skriva det här än för då kanske han läser det. Men jag hoppas han kommer uppskatta det!

Nu ska jag förbereda allt inför kvällen.

Hoppas ni får en lika underbar kväll som jag kommer få!

H&M fynd!

Fredagen är redan här och jag tycker veckorna rusar iväg. Många i familjen har blivit snuviga och jag känner mig helt slut i kroppen idag. Men något som är kul är att jag shoppat idag!!! Jag fyndade på H&M, alltid så kul när man gör det.


Här nedan ser ni mina fynd!
Först lite presenter till Sagas klasskompis om fyller år sedan kommer lite annat, till mig!!!








Allt tillsmmans skulle kosta över 1800kr men jag köpte det för 402 kr!







tisdag 19 januari 2010

Lite nyårsbilder!

Min man och minsta sonen.

Jag och 3 av 4 barn (Vilda sov)


Arvid


Anton



Min pappa och min stora dotter Saga.







måndag 18 januari 2010

Köket.

Så här såg mitt kök ut efter middagen med barnen...


...under tiden som jag fixade i köket
(vilket bara tog ca 3 minuter)
så somnade min lille plutt...



...och så här fint blev det i köket efteråt!



Förbannad hemmafru!

Jaha!!! Så kommer mannen hem och vad händer då?!?!?!?! Jo, han kommer in i vardagsrummet, jag sitter och ger bebisen mat och har verkligen längtat efter min man idag. Tycker det är kul och skönt att han kommit hem och ser fram mot att höra om den första dagen på jobbet. Men vad händer då??? Jo, han säger:
- Öh, Hej! Jag ska skynda mig att klä om till träningskläder har lite bråttom!
Jag blir så FÖRBANNAD!!! MÄN! Faan att de bara ska tänka på sig själva! Han har varit borta sedan kl. 07.45 imorse och kommer vara borta hela veckan mellan 9.30 till 19.45, förutom lördag och söndag.
Jag hade inte alls varit så sur om han kunde kollat med mig först om det var OK att sticka och träna direkt. Tänk om jag hade tänkt att få lite till mig själv eller bara det att få laga mat utan hungriga, trötta barn på höften.

Ja, ja, jag kan tydligen inte förvänta ett sådant tänkande av min man. Kan ju lika gärna vara ensamstående. Då får man i varje fall bestämma själv hur hemmet ska se ut och så blir man inte besviken om och om och om igen...

Nu ska jag servera maten jag snabbt slängt ihop och där efter lägga min extremt trötta 2-åring som inte sovit på hela dagen.

God kväll!

Jag är hemmafru!

En ny underbar vecka och idag är det mycket som händer, eller inte, eller det beror på hur man ser på det. Mannen har börjat på sitt nya jobb idag och det innebär att han kommer inte vara hemma om dagarna längre. Så idag har jag bara varit hemma med småkidzen och nu är de stora också hemma.
Dagen har sprungit iväg och det har varit fullt upp med städning, tvätt, disk, matlagning, bada barn och ikväll ska jag avnjuta mina nya favoritprogram Familjen Annorlunda och Trauma. Tills dess ska barnen lagt sig så jag får lugn och ro.

Nu ska jag fortsätta med mina sysslor innan mannen kommer!

Puss å kram-banan!

söndag 17 januari 2010

Bilder från en kryssning jag gjorde med min bror!

På denna kryssning hade vi så kul! Det var i februari-04 och jag var så smal!
Det är mitt mål att se ut så igen, på ett ungefär!





Åh, snygga ben... Hehehe!











Kalas idag på schemat!

Jaha så ska man på kalas snart. Måste upp och duscha och spackla ansiktet med smink så man ser ut som en människa och inte ett monster.
Har förberett med bärbara dvd-spelaren och en massa filmer till kidzen. Spel, ritblock och kritor ska också packas. Sysselsätta barnen så att jag få lite lugn och ro...

.



lördag 16 januari 2010

NATT och lite rund under fötterna!

Nu så är klockan mitt i natten coh jag sitter fortfarnade uppe. Maria har gått hem och mannen som kom hem vid klockan tolv (för 2½ timme sedan) har sprungit till sängen för att sova. Han förlorade nämligen en SingStar tävling mot mig. Den som fick högst poäng och över 9000p skulle få bestämma om det skulle bli sex eller inte. Så det är därför han har sprungit upp och lagt sig... Jävla tråkmåns! Jag är på värsta glada humöret! Sådär lagom halvlullig och pirrig och glad i heeeeela kroppen!

Jag har haft så kul ikväll. Man behöver inte gå ut och dansa på uteställen. Det "Nya inne" är att partaja och dansa, sjunga SingStar och ha trevligt på hemmaplan. Jag som är trenden själv vet det. Så är det bara.

Om man nu ska ut i Ystad till uteställen så är det så här:
* Det finns ett enda ställe att gå ut på som är för oss över 18år. Förutom när Öja är öppet, vilket inte sker så ofta...
* Det kostar inträde, taxi och ev. dricka under kvällen ute.
* Risk för dålig musik.
* Köer till toalett och bar...
* Samma folk ute, ingen större skillnad och inget speciellt som händer.

Så då är alla fördelarna att vara hemma istället.
* Billigare dricka.
* Inget inträde.
* Roligt sällskap.
* Inga köer till toa
* Välja musik själv.
* Kan välja om man vill spela spel.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Somnar frmaför datorn hela tiden och skriver då väldigt konstiga saker...

Oooops, nu var det en förlossning på TV, nu blev jag pigg, men inte tillräckligt för att skriva mer... Nu skriker hon på tv och födde en bebis, åhhhhhhhhh, jag vill också föda barn igen!

Nu ska jag snart sova!

Puss å kram!



Jo, här nedan kan ni se min tuttmjölk som jag pumpat ut. Intressant va?! ;-)








fredag 15 januari 2010

Fredagsmyyyyyys med Maria!

Jag sitter nu och väntar på att min underbara väninna ska skriva klart i min bok "Bibeln-en bok om mina vänner". Så då passar jag på att lägga in lite bilder på oss och några av alla sjuttioelva barn. Men nu så sooooooover alla barnen och vi dricker champagne, äter ost med kex och sjunger SingStar! Sådana här stunder i livet uppskattar man såååå mycket!

Mannen är hos grannen och dricker drinkar så det kanske blir sex i natt eller i varje fall imorgon bitti, ni vet; stånd har guld i mun ;-) eller hur var det nu då?...

Nu ska jag fortsätta dricka och snacka skit med Maria. Hör av mig imorgon när jag är lite trött och antagligen bakis!

Puss å hej-leverpastej!









Min son, 7-åringe Anton, frågade ikväll viskande i mitt öra; Mamma är hon fotomodell? Han är nog lite kär i Maria, min gulleplutt!!! Men jag förstår honom :-)



.

Hmm något konstigt med min blogg...

När jag försöker skriva så blir det så konstigt. Nu ska jag publicera det här och så får vi om det går. För jag orkar inte skriva nya långa inlägg hela tiden som raderas för att det uppstått något fel.

onsdag 13 januari 2010

4 barn-helt underbart!

För er som undrar så blev det 3+3 idag, på golvet i hallen (hihihi). Men vi fick avsluta det snabbt eftersom bebis vaknade en trappa upp vilket inte ingick i min plan... Men, men jag är glad ändå!

De sista dagarna så har jag råkat ut för jag-lyssnar-och-instämmer-och-det-ser-ut-som-om-jag-förstår-vad-jag-hör-fast-jag-inget-fattar-men-låtsas-som-ingenting situation.

En av gångerna var på min son handboll. Jag stod och pratade med tränaren och fattade nada när hon babbla på om olika cuper och matcher. Vilka som spelar mot vilka och vad olika grej0r heter när de spelar.
Herrgud vad tror hon om mig? Att jag ska kunna allt om handboll bara för att min son går på handboll? Jag försökte lite fint säga att jag inte var så insatt i sport över huvudtaget, men jag tror inte hon tog det till sig och fortsatte prata. Jag låtsades förstå det mesta och instämde fint och nickande.
Ja, ja, hon var hur gullig som helst och supertrevlig och det är ju det viktigaste!

Så vad har jag gjort idag? Förutom att mysa med mannen så har jag varit på promenad och på möte med tandhygienistenBVC eller BHV som det så fint kallas nu för tiden. Jag fick lov att ta med mig alla fyra barnen dit, vilket var en miss...
Barnen lovade mig dyrt och heligt att de skulle sköta sig och efteråt så skulle vi gå på Max och fika. Men mina söner lekte wrestling (eller vad det nu heter...) och betedde sig som två galna schimpanser som hade myror i hela kroppen! Tills lut så fick jag säga att det inte blev något fika på Max eftersom de inte gjorde vad jag sa.
Då blev så klart min stora dotter skitsur eftersom hon faktiskt hade skött sig. Hon tyckte det var fel att hon blev straffad när det var små brorsorna som inte hade lytt mig. Jag förstår henne men ändå så måste jag sätta hårt mot hårt ibland.
När vi kom ut från BVC så hade vi 7 minuter på oss innan bussen skulle gå hem och vi hade en liten bit att gå. Eftersom jag inte hade någon syskonvagn med mig så kände jag mig liiiite stressad då Arvid (2-åringen) har en tendens att gå sin egen väg i sin egna lilla värld för att inte prata om Anton min 7-åring som också är rätt så tankspridd av sig.
MEN det var inte dem som var problemet till busshållplatsen, utan Saga! Japp min snart 10-åriga dotter var så sur att hon gick snabbt före oss. Jag trodde hon skulle stanna vid busshållplatsen men nehej, det skulle hon inte. Utan när jag kommer fram så ser jag henne fortsätta gå och hon var säkert en 50 meter framför. Jag tittar snabbt på klockan och inser att bussen ska komma om ca 30 sekunder. Hur ska jag hinna springa ikapp henne med barnvagn, en 2-åring på höften och en förvirrad 7-åring, övertala henne att lyssna på mig och hinna tillbaka till hållplatsen på några sekunder??? (Nog för att man är lite av en supermamma men så super är jag ju inte)
Jag kunde ändå inte gå på bussen utan min dotter så jag började med att skrika efter henne men då började hon springa istället. Så upp med ena ungen på höften och springa med vagnen i en hand och 7-åringen efter mig och börja springa efter henne. Jag skrek efter henne som en galning, jag höll på att fullständigt koka över!!!
Till slut så stannade hon och jag gav henne 3 sekunder på sig att komma tillbaka till mig och det gjorde hon.
Vi fick springa tillbaka till hållplatsen och då kom bussen, vi hann precis!
Tro nu inte att det gick på 30 sekunder, utan bussen var försenad med 3 minuter vilket räddade oss. Där emot så körde busschaffören som en rymling men det är en annan story...

Väl hemma så tröst åt jag två stycken äppelmunkar. Fy på mig!!! Så känner jag mig bläig och undrar om jag ska börja med de gamla bantningspillerna som min man har i skåpet...

Nej, nu måste jag sova. Har restless legs och det är såå jobbigt. Måste somna för att det skall gå bort.

God natt-bussfnatt!

.

tisdag 12 januari 2010

Desperat 4-barnsmor ska försöka få till lite 3+3...

Okej, nu har jag bråttom med att skriva. Mannen kommer hem när som helst och jag har duschat, sminkat mig, fixat håret och trängt in mig i en underklädesklänning.
Tyvärr har den blivit lite liten, men det går om bara vill ;-)
Oooops, nu kommer han! Hej svej på ett tag!


Tips! (Se hit Milo)

Här är en himmelstång i halvmåne. Jättefin!
Finns på www.ellos.se




Rutiner!

Idag så har vi äntligen kommit in i vardagen. Skolan började, så som dagis och jag ser fram emot läxläsningar med barnen samtidigt som jag lagar middag, mysiga middagar där barnen berättar ivrigt om vad som hänt på skola och dagis, se till att barnen borstar tänderna samtidigt som jag viker, hänger och lägger i ny tvätt. För att sedan pussa dem godnatt och göra en kopp te och gosa in min i våra mysiga rosa soffor och titta på alla mina program som jag har inbokat på vardagskvällarna.

Åh, vad livet är underbart!

Idag så började jag mitt bantarliv på allvar. Jag startade dagen med en kopp te och var sedan iväg och lämnade Arvid på dagis. Tog en rask promenad hem. Gjorde iordning lunch med en kycklingfilébit med en tomat, gurka och lite fetaost till. Till efterrätt blev det en apelsin. Duktig Victoria :-)

Igår kväll sa min man till mig när jag tog av mig alla kläder för att krypa ner i sängen:
-Älskling, vad snygg kropp du har! Fast du behöver gå ner minst 10 kg...

Japp, det ska jag! MINST 10 kg! :-)



fredag 8 januari 2010

Vill du vara med i min bok?

Ännu en gång så ber jag alla de som haft en positiv förlossningsupplevelse att maila över den till mig. Jag skriver en bok som ska handla just om positiva förlossningsupplevelser.

Det spelar ingen roll om det är snitt eller om förlossningen tagit lång tid eller kort tid, om man sugit i lustgas tills man ser rosa elefanter eller fått någon annan smärtlindring, utan det enda jag vill ha är förlossingsupplevelser som varit positiva :-)


Maila mig din positiva förlossningsupplevelseforlossningar@hotmail.com, tack på förhand!


.

torsdag 7 januari 2010

TIll Milo och för er andra för se!

Här är Vildas rum!





Inte riktigt klart än, lite tapet ska upp på en vägg och ett litet minikök också!
Uppdaterar med lite bättre bilder inom kort.

Träning!

Jag vet, jag vet, jag vet. Har varit urusel på att skriva sista tiden och mycket har hänt. Får se om min amningshjärna ksn komma ihåg allt...?

Min pappa har varit här i Skåne hos oss i två veckor och åkte hem idag. Jag har inte riktigt haft tid för någonting annat sista tiden än att vara med barnen och min pappa.

Ett nytt år är här och det inleddes med champagne, raketer och kramar. Jag gillar kramar :-)
Så nu är det år 2010. Mitt nyårslöfte är att gå ner i vikt. Hela 15 kg och jag har redan gått ner 4,5. Jag har även under en svag stund på nyår lovat att jag ska hänga med och springa Tjejmilen i Stockholm som sker den 5/9, på min sons 8-årsdag. Dessutom så fyller jag 30 år dagen efter så det kommer bli coolt att göra en sådan ska dagen innan man blir typ lite mer gammal med 6-pack på magen och vara snygg som bara den. Med andra ord så ska jag tills dess gått ner mina 15 kilo också.
Jag har nu börjat powerwalka med min granne Sarah och träna på gym med min väninna Andrea. Försöker även äta mindre portioner och inte småäta godis varje dag.

Tror ni att jag kommer lyckas???

Jag ska varje fredag morgon ställa mig på vågen och hålla alla tummar för att siffran blir lägre för varje gång. Undrar om jag ska mäta kroppen också? Hmmm, borde nog göra det. Ifall jag nu kanske kommer bygga upp lite muskler så kommer de ju väga och då kanske jag inte går ner så mycket i vikt.... Ja, jag ska mäta kroppen. Armar, bröst, midja, höfter och lår.

Dessutom så ska jag och Vilda antagligen åka och hälsa på en min bästa väninna, Katarina, i USA. Jag är skitnervös att flyga, men hoppas det kommer gå bra. Jag ska då köpa en ny barnvagn när jag är där. Åker dit utan. Vi får se vilken det blir. Har inte bestämt mig helt än, men det lutar åt en ny Urban Jungle duo.

Nu ska jag lägga tre av fyra ungar (en sover redan) och sedan få vuxentid med min man...hehehe....undrar om min vuxentid betyder samma sak som hans vuxentid....

Godnatt-träningsfnatt!

.